2009/04/09

Släpp fångarne loss det är vår!

Var mänska i sin själ, vill väl, när grön naturen står!

Jajemen, du har sett rätt, beväpnad med tangentbord är Noja tillbaka. När våren börjar smyga sig på, kan det vara på tiden att börja blogga igen. Så varmt välkommen tillbaka och även en extra hälsning till Prinsen av Underberg, som jag hoppas ska bli en trogen läsare!
Så, vad pågår då för tillfället? Ja, det börjar närma sig påsk (är inte påsken lite snuskig egentligen, börjar med fetischdagen då man äter semlor, skärtorsdagen (som kanske är lite väl hård för min smak) och så korsfästelse och viss uppståndelse framåt helgen. Hmm... undrar vad det betyder egentligen?) Så det är lite ledigt på schemat, en utflykt upp till Strömstad i morgon för påskfirande och dumt stirrande utöver havet. Hoppas på fint väder!

På schemat idag står åka in till stan, inte för att göra något särskilt men för att se lite människor och få lite luft. Byta lakan i sängen och sortera tvätt. Inte tänka alls på skolarbete, temaarbete eller nånting annat. Bara ha en skön skärtorsdag och koppla av. Och på söndag kommer sambon hem också, efter två veckors semester på Gothland. Fick just en film på ett vindkraftverk, de är sjukt stora! 80 meter höga och varje vingblad är 45 meter långt. Scary! Om man får ett sånt i huvudet får man vindkraftvärk! (Haha, dagens skämt!) Det blir nog bra iallafall. Får går

Nu är det dags att klä på sig, borsta tänderna och ta en trip in till stan för att se om man kan hjälpa finanskrisen på traven lite! Har ju faktiskt ett presentkort sen i julas som det kan vara dags att använda lite, om jag hittar något som känns bra!

Ha en skön skärtorsdag (håll ordning på knivar och sånt så ni inte skär er!) och välkommen tillbaka.
Släpp fångarne loss det är vår!

Inga kommentarer: